Recenze: Rimmel apocalips lak na rty

29. září 2013 v 19:10 | Ve. |  Recenze
Už jste možná slyšeli o novince od Rimmelu lak na rty. Když o tom někomu říkám, tak mě vždy opraví: ,,Myslíš lak na nehty?'' :D. Nedávno jsem si říkala, že bych ho teda zkusila a udělala vám recenzi. Koupila jsem si řekla bych jeden z nejvyhledávanějších odstínů Phenomenon.

Co slibuje?
  • intenzivní barva rtěnky a zároveň hladký a zářivý efekt lesku
  • speciální aplikátor pro rovnoměrné nanášení
  • příjemný pocit hydratace rtů, který vydrží po celý den

Speciální aplikátor 

Nějak takto vypadá na rtech, ale nechtělo se mi to zaostřit :(
 
 
Moje hodnocení:

Velké plus bych dala za úžasnou pigmentaci! Je to jako rtěnka smíchaná s leskem. Barva je hodně sytá a hutná, ale díky speciálnímu aplikátoru se dobře nanáší. Má velikou výdrž! I přesto, že jsem jedla se nesmyla. Koupila jsem ji v tetě za 140. Možná na ni bude v nějaké drogerce akce, takže určitě vyzkoušejte! :)


PS.: Už mám i druhý odstín, boužel jsem nestihla nafotit, ale později se tady možná objeví :)!
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Monéna Monéna | Web | 29. září 2013 v 19:13 | Reagovat

Teď přemýšlím že si ho koupím :D

2 Endíí | glee-daily Endíí | glee-daily | Web | 29. září 2013 v 19:13 | Reagovat

Ahoj, moc prosím o hlas v soutěži (více info u mě na blogu). Za hlasování můžeš získat LAYOUT a 100% REKLAMU. Díky

3 Emm | Ccandice.blog.cz Emm | Ccandice.blog.cz | Web | 29. září 2013 v 19:15 | Reagovat

něco podobného jsem chtěla,takže až zabruslím do drogérie možná pořídim :)

4 Ve.♡ Ve.♡ | Web | 29. září 2013 v 19:15 | Reagovat

Určitě vyzkoušejte je super! :)

5 Miss.Hill Miss.Hill | Web | 29. září 2013 v 19:23 | Reagovat

To vypadá fakt skvěle :O Určitě to musím vyzkoušet ! :)

6 Ve.♡ Ve.♡ | Web | 29. září 2013 v 20:13 | Reagovat

Určitě, za zkoušku to stojí!:)

7 Elliette Elliette | E-mail | Web | 30. září 2013 v 22:56 | Reagovat

Podle recenze to vypadá velice dobře. Na mě je to za kosmetiku zbytečně moc, ale pokud bude někde akce, určitě ráda vyzkouším. :-)  :-)

8 bf. bf. | Web | 3. října 2013 v 9:26 | Reagovat

pekný :)

9 Ve.♡ Ve.♡ | Web | 6. října 2013 v 15:17 | Reagovat

Děkuju :))

10 Inny Emilly Inny Emilly | Web | 9. října 2013 v 17:26 | Reagovat

tak to vypadá dost dobře. Láká mě to vyzkoušet. Nemám ráda moc lesky a rtěnky mi zas vysušují rty ale tohle vypadá, že to bude v pohodě

11 Ve.♡ Ve.♡ | Web | 10. října 2013 v 17:40 | Reagovat

[10]: Zkus :) .. Tento je moc super ani moc nelepí:)

12 Áďa Z. Áďa Z. | 3. listopadu 2013 v 12:51 | Reagovat

Chtěla jsem ho vyzkoušet,ale řekla jsem si že je to zbytečnost:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama